Couscous met honingtomatensaus
200 gram couscous
2 blikjes tomatenpuree
4 verse trostomaten
2 flinke el honing
2 tenen knoflook
200 gr in stukjes gesneden broccoli
200 gram zachte geitenkaas
handvol walnoten
twee handjes verse basilicum
1 el olijfolie
Snijd de tomaten en geitenkaas in stukjes. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de brocolli 5 minuten.
Fruit in een koekenpan de knoflook in olijfolie. Voeg te tomatenpuree toe en bak een paar minuten. Voeg de honing en de gesneden tomaat toe en laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de gekookte broccoli toe en roer door de saus. Roer de stukjes geitenkaas erdoor en laat iets smelten. Strooi de walnoten eroverheen.
Serveer de couscous met de honingtomatensaus.